Alternatív gyógymódok - vélemények

Ugrás a műre


Norton
Felhasználó
2019.03.17 09:49
666 vélemény
Belenézegettem az általad említett oldalba. A leginkább a laposföld elméletről szólt, de volt ott macskaember és orvosok általl gyermekekbe ültetett nanochip is. Pihenésre van szükségem.
Xenothep
Felhasználó
2019.03.16 20:52
266 vélemény
Egyszer valaki úgy fogalmazott, hogy van egy csomó unatkozó ember, (akiket nem az eszükért szeretnek) és annyira egysíkú az életük, annyira jelentéktelenek, hogy mindenáron tartozni akarnak valahová. Az internetnek hála, ma már nem akadály, hogy találjanak maguknak olyan közösséget, (vagy akár létrehozzanak egyet) ami hozzájuk hasonló egyénekből áll. Leginkább Facebook csoportokról van szó. Ide alkalomadtán beszabadul egy-egy troll, aki aztán képernyőmentéseket készít, és elküldi olyan helyekre, mint például a mindmeghalunk.com, ahol aztán lehet szörnyülködni az emberi butaság mélységein. Én nagyon sokáig csak nevettem ezeken, aztán egy ismerősöm azt mondta, ez olyan, mintha egy nyomorékot nevetnék ki a fogyatékossága miatt.

Az ilyen helyeken egy rakás paranoiás konteós napi szinten retteg a "Háttérhatalomtól" akik mindenáron kiakarják pusztítani az embereket, de főleg a magyarokat, akik elől elrejtették a több ezer éves igazi múltjukat, mert a magyar amúgy is egy szakrális nyelv, és így tovább...

Hosszasan írhatnék ezekről, de már a gondolatától is elbutulok. Nézz be nyugodtan a fent említett oldalra, elég témát ad több könyvhöz is :-) Azért nem árt, ha felvértezed magadat előtte. Ezt a legkomolyabban mondom.

" - Nem tudja valaki, hány fokos a tűz?
- A tűz szoba hőmérsékleten 100 fokos. 40-50 fokos vízzel el lehet oltani, ha ennél több, meggyulladhat."
Norton
Felhasználó
2019.03.16 19:47
666 vélemény
Most jó sok olyan dolgot leírtál, amiről még nem is hallottam. Angyalhívókristály, Grabovoj számsor, auramasszírozás, chemtrall hívők. Mi van? :shock: Szerintem akinek valami komoly betegsége van, az hinni akar az ilyesmiben. Persze vannak alapból is hiszékeny emberek. Az viszont borzasztó, hogy pénzért még a médiába is nyiltan beengednek mindenféle "varázslót" és csodaszert. Nem kellene ezeket betiltani, vagy ilyesmi? Nekem a kedvencem az volt, amikor pénzenergiát küldtek pénzért cserébe. :-D
Xenothep
Felhasználó
2019.03.16 14:19
266 vélemény
Ismét egy írásod, ami a szívemből szól. Egy könyvet is meg lehetne tölteni ezzel a témával, de a végén rövidre zárod azzal, amit mindig is mondok mindenkinek, aki hisz a szemét (homeopátia, angyalhívókristály, auramasszírozás, bevonzás, Grabovoj számsor) gyógyító erejében:

- Ez annak jó, aki eladja.

A többi dolog, lapos Föld, nem létező Balaton, oltásellenesek, vegánok, akik alacsonyabb rendűnek gondolják, és legyilkosozzák azokat, akik húst esznek, a chemtrail hívők, stb. pedig olyan szellemi sötétséget sugall, ami már ijesztő. Mindezt az úgynevezett felvilágosult, modern korunkban 2019-ben.

Megyek, iszok egy Kaukázusi kefírt. Azt hallottam, távol tartja az idiotizmust.

Előző oldal