Fórum - Közlemények

[Előző] [1] [Következő]
Jimmy Cartwright
Admin
2020.11.01 17:32
466 hozzászólás
Lezárult a XI. Lidércfény pályázat, melynek témája egy űrből érkező, mikroszkopikus fenyegetés, avagy közismert nevén egy űrvírus volt.

Egy gyors statisztika.
A pályázatra 11 pályamű érkezett 10 alkotótól. Terjedelmük összesen 111 oldalt, illetve 362.209 leütést tesz ki.

Minden pályázónak tisztelettel megköszönjük a részvételt és a bizalmat!
Egyelőre erről mást nem tudunk nyilatkozni.

Nekikezdünk az olvasásnak / értékelésnek, és amint megvagyunk vele, közöljük az eredményt.

Az eddigi tapasztalatokból kiindulva esélyesnek tartom, hogy lesz elegendő mennyiségű és minőségű novella ezen pályaművek között is, hogy a végén egy e-book-kal örvendeztethessük meg mind a pályázókat, mind az olvasóközönségünket.
Ida
Admin
2020.10.28 20:55
906 hozzászólás
Nekem is tetszett a könyv.:-D
Kapitány
Fejlesztõ
2020.10.27 22:06
552 hozzászólás
Nemrég jelent meg a Lidércfény Online kiadásában a Homoergaster, azaz Túri András által írt e-book, az 1962, amely egy, a szocialista Magyarországon játszódó misztikus történet.

Erről a könyvről beszélget Kapitány, Homoergaster és Jimmy Cartwright a következő videón:

https://youtu.be/INuGnOn-7oU
Kapitány
Fejlesztõ
2020.10.26 18:23
552 hozzászólás
Túri András Csaba, azaz HomoErgaster 1962 című új e-bookja elérhető a Lidércfény Könyvek oldalán:

https://konyvek.lidercfeny.hu/
Lidércfény HQ
Felhasználó
2019.07.14 13:56
11 hozzászólás
Fontos közlemény!

A Lidércfény AKF szerkesztősége jól megérdemelt éves szabadságát kivéve a nyár további részére szabadságolja magát, ami egyben azzal is jár, hogy a Lidércfény AKF júliusban és augusztusban nem jelenik meg. Tartunk egy kis szünetet, ám szeptemberben visszatérünk.

Addig jókat fürdőzünk (a saját izzadtságunkban, amikor a háztáji kiskertjeinkben kapálgatunk, gyomot irtunk, áskálódunk, terepet rendezünk), szépen lebarnulunk (amikor egy szál fürdőgatyóban a saját örömünkre leszedjük a gyümölcsfák termését, és kiássuk a zöldségeket), nagyokat pihenünk (amikor a jól végzett ház körüli munka után beszédülünk a diófa árnyékába tett napozóágyra, miután megpróbáltunk legurítani egy üveg hideg sört), elmegyünk világot látni (leginkább a szemhéjainkon keresztül a saját, belső világunkat, miután a napi feladatok elvégzése után bedőlünk végre az ágyba). Szóval számos kaland és izgalom vár minket szeptemberig, amelyeket a világért sem hagynánk ki! :-)

Azért nem hanyagoljuk el a Lidércfényes dolgainkat sem. A háttérben már folyik a munka, így remélhetőleg érdekes újdonságokkal lephetjük meg a kedves olvasótábort. Meg a kedvetlen olvasótábort is. :-)

Addig is mindenkinek további kellemes nyarat, sok-sok ihletett pillanatot, és számos leírt mondatot kívánunk!
Jimmy Cartwright
Admin
2018.12.31 12:19
466 hozzászólás
Tisztelt alkotóink!

Az alábbi fontos változásra hívjuk fel a szíves figyelmeteket:


A Lidércfény Online Kulturális Magazin szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy a 2019. január 1-től a weboldalunkra (www.lidercfeny.hu) beküldött alkotások közül – akár külön értesítés nélkül –, saját belátása szerint írásokat jelentessen meg a Lidércfény amatőr kulturális folyóiratban (röviden Lidércfény AKF-ben), elektronikus és nyomtatott formákban.

Tehát az alkotó írásának oldalunkra feltöltésével elfogadja, hogy műve kedvező elbírálás esetén megjelenhet valamely soron következő Lidércfény AKF-ben.
[Előző] [1] [Következő]