Az utolsó dallam - vélemények

Ugrás a műre


Xenothep
Felhasználó
2023.08.20 10:46
268 vélemény
Köszönöm érdeklődésedet, sohasem volt minden rendben, de ez ilyen Rambós dolog:
- Ez az én harcom!

Az írásról meg annyit, hogy egy álom ihlette (biztosan nem hallottál még ilyet ezerszer) és amikor felébredtem azon agyaltam, hogy már megint mit kell átélnem. Ha meg drámai akarok lenni, akkor azt mondom, vagy leírom, vagy megteszem.

A "Ki hogyan írta volna meg" téma körhöz pedig azt tudnám hozzátenni, hogy valójában ha ezt pár évvel ezelőtt írom meg, akkor egy minimum 5 oldalas novella lenne, kitömve hangulatkeltő, meg hatásvadász elemekkel. Betegesen el tudok veszni a részletekben, és a kevesebb néha több elv alapján aztán ki kell szortíroznom az írásaimból a fölösleges elemeket. A történet szempontjából ezeket nem tartom fölöslegesnek, de olvashatóság szempontjából igen. Ha az a célom, hogy szórakoztassak, akkor néha tömöríteni kell. Ettől függetlenül nem vagyok hajlandó belefeküdni a Tiktok trendbe semmilyen területen, hogy minél rövidebb, sekélyesebb szarokkal árasszam el az internetet. De ez egy hosszú téma :-)
SzaGe
Felhasználó
2023.08.19 22:24
247 vélemény
Xen, ugye minden rendben? :-) No, a viccet félretéve... vágytam valami lehúzóra, és meg is kaptam. A legfurcsább az az egészben, hogy ezt valahogy én is így írtam volna meg, mármint a történeti részét. Ez egyféle hasonló párhuzam, amiben a halált és az elmúlást látjuk. Tehát: szintén zenész :D

Üdv Geri :-)

Előző oldal