A vaskalapos tudósok - vélemények

Ugrás a műre


Norton
Felhasználó
2020.03.01 16:51
666 vélemény
Meglepett amit írtál, mert mostanáig azt hittem, hogy a hódok építették a piramisokat, de köszi, hogy felhomájosítottál a termeszekről. De ki kell pihennem az információidat, ezért megyek és kikapcsolódásképpen megtisztogatom a pikkelyeimet. :-)
Xenothep
Felhasználó
2020.03.01 16:25
266 vélemény
Látom, nem értitek ti ezt, de majd én megaszondom, figyu:

- Ő is biztosan egy olyan gyíkember, olyan reptilián, vagy mifene, ami a Háttérhatalom megbízásából ezzel az áltudományos magyarázattal akarja elterelni a figyelmünket a valóságról, hogy éppen leakarják igázni az emberiséget! Mert közismert, hogy a Föld tulajdonképpen tök lapos, és mellesleg sokkal könnyebb így odébb tolni rajta akár több száz tonnás holmikat is!

(Amúgy szerintem ez tök hülyeség, Facebookon olvastam, hogy ha a Föld lapos lenne, a macskák már mindent lelöktek volna a szélén.)

De bezzeg felvilágosult embertársaink (Szíriuszról jött magyarok) megfejtették a nagy titkot, hiszen a szupertitkos összeesküvést leleplezte a Youtube! Minden fent van a video megosztón, az is, hogy hogyan is építették a piramisokat. Az úgy volt, hogy beidomították tíz hektocsilliárd a huszonnyolc billiomodikon termesz hangyát, akik felhordták a köveket a megfelelő helyre. Csak előbb formára rágták. Ezért van az, hogy a termeszek a mai napig építenek piramist, de az idők során elfelejtették, hogyan is kell, és ilyen formátlan homokbaszkurákat építenek helyette. De ha megnézitek, a hasonlóság le se tagadható egy piramis, és a hangyavár között, temérdek közös dolgot lehet rajtuk felfedezni. Például mindkettő a földön áll, de alá is nyúlik, mindkettő vizes lesz, ha eső éri, és a nap is ugyanúgy süt rájuk. Véletlen lenne? Nem hinném!

Nah.

Kapcsoljátok már ki az elektromágnest légyszi, kéne a kalapom...
Norton
Felhasználó
2020.03.01 15:44
666 vélemény
És még valami: a köveket még csak nem is a közelből hordták oda:
A jó minőségű, fehér mészkő, amit a piramis külső borítására használtak, a Nílus túlsó partjáról származik, a kb. 13 km-nyire fekvő Turából. Szóval a több tonnás tömböket hajóval szállítottak át a túlpartra, aztán fagörgőkkel vihették tovább, vagy tudom is én hogyan… ám a belső kamrák burkolására alkalmazott több száz(!) tonnás gránittömböket állítólag a csaknem 1000 km-re lévő asszuáni kőbányákból szállították. Fagörgőkön, hajóval, vagy hogyan? Több száz tonnás terheket majd ezer kilométerre elvinni még manapság is kihívást jelentene. Nem akarok agyament elméletekben hinni, de ezt tényleg nem értem. Itt van, hogy rézvésőt használtak, meg az is, hogy hogyan hasították a köveket, meg ilyenek:

hogyisvoltez.network.hu/blog/hogy-is-volt-ez-klub-hirei/hogyan_epult_a_nagy_piramis

Norton
Felhasználó
2020.03.01 14:11
666 vélemény
Eeegen! Bronzvésőikkel szétfarigcsáltak egy hegyet, és több mint hétmillió tonnányi össztömegű kockakövet egymásra pakoltak. Nem semmi farigcsálás és pakolászás lehetett. Kemények voltak, na! :-)
Kapitány
Fejlesztõ
2020.03.01 11:00
255 vélemény
A kedvencem az, amikor arról beszélnek, hogy a hatalmas köveket rézvésőkkel faragták ki, majd farönkökön gurigatták fel a megfelelő helyekre...

Előző oldal