Bonny bemutatkozása

Név: Juhász Anita
Rang: Felhasználó
Város:Komárno
E-mail cím:blaunita@gmail.com
Honlap:-
Regisztrált:2012.08.24
Utoljára itt járt:2012.09.23

Bonny eddigi alkotásainak listája kategóriánként


Bonny eddig 2 művet alkotott, melyet összesen 2374 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 3 hozzászólást kapott.
Eddig 2 alkalommal véleményezte mások műveit.


Hol is kezdhetném...
Én egy egyszerű, kisvárosi lány vagyok, aki megpróbálja élvezni az életet, valamilyen szinten bármi áron. Valaki azt mondja, érzéketlen vagyok, mások úgy tartják, csak egyszerűen laza, aki képes kezelni a lelke démonjait, mert én saját magam ellensége vagyok, nincs mit tenni. Az életben az egyik legfontosabb dolog a tolerancia. Úgy tartom, ha nem lennék toleráns, sok jófej emberrel most nem állnék szóba. Én azt vallom, hogy az ember szeressen bármit és bárkit, ha neki az örömöt és boldogságot okoz, akkor nekem nincs okom beleszólni. Azt viszont gyűlölöm, ha valaki az észérvek teljes hiányával szaroz le valamit, amit ő alig ismer.
Szeretem az életet, mindennel együtt. Szeretek a futkosni mezítláb a fűben, imádok fetrengeni a lehulló falevelekben, ámulok a színház varázsán, és hagyom, hogy a téli szellő könnyeket csaljon ki belőlem.
Merek nagyot álmodni. Művészettörténész szeretnék lenni, és az az álmom, hogy olyat írhassak, amire egy ismeretlen ember csak annyit mondana rá: "hű, basszus"!

Előző oldal