Anthas tükre - vélemények

Ugrás a műre


Randolph Cain
Felhasználó
2011.11.22 11:29
26 vélemény
Persze, igazad van. A sors fintora, hogy egy másik írói oldalon, pont most kaptam meg ugyanezt az egyik novellámhoz ;-) Az univerzum bepancsol :lol:
Xenothep
Felhasználó
2011.11.22 10:05
267 vélemény
Mindig van egy, vagy több alternatív befejezés, gondolom ezzel mások is így vannak. De őszintén, mindet meg is írja bárki is? :P
Randolph Cain
Felhasználó
2011.11.21 23:59
26 vélemény
Hogy ne venném komolyan?! :-D Tényleg tetszett, nagyon olvasmányos volt (pedig először megijedtem a terjedelmétől, mert nem szoktam ennyit olvasni egyszerre neten, de teljesen magával ragadt). Csak valahogy a végét nem értettem :-? Szóval nehogy már nekem kelljen magyarázni, hogy ez jó volt! :lol:
Xenothep
Felhasználó
2011.11.21 23:43
267 vélemény
Ez csak egy vicc.

Egyetlen szavát sem gondoltam komolyan. Egyszer kezembe akadt egy pályázat egy nagyon minőségi újságban (teli volt cikkekkel zöld macskákról, meg egyéb marhaságokkal) ahol a feladat ez lett volna. A kérdés úgy szólt: kik, és miért építették a piramisokat. Tetszett a dolog, belevágtam, aztán amikor újból átolvastam a pályázatot, feltűnt az apró betűs rész. Lemondok a művemről, sehol nem jelentethetem meg, ha nem kerül be az első háromba, ők akkor is fenn tartják a jogot, hogy bármikor leközöljék újságjukban, no persze minden ellenjuttatás nélkül. (Akkor még nem tartoztam a Lidérc alkotói közé.)

Ez minden kedvem elvette a megírásától, úgyhogy pár évig Jens csak ácsorgott a kamerájával, és nézett maga elé szomorúan. Később aztán kutakodtam az archívumomban, ez meg ott porosodott. Mivel már volt értelme megírni, így befejeztem, és beküldtem ide.

Körülbelül ennyi a háttér sztori. Ne vedd komolyan. Csak egy ostoba vicc.
Randolph Cain
Felhasználó
2011.11.21 23:28
26 vélemény
Hú, nagyon megvezettél... Hol a vége? Nincs vége! Miért nincs vége? Annyira jó volt, mégis befejezetlennek érzem :-(

Előző oldal