Kalandok és Kalandozók - novellaválogatás

Fantasy / Könyvajánló (861 katt) Jimmy Cartwright
  2015.04.14.

A SpiritArt Kiadó előrendelési akciójának keretében kedvezményesen, 1200 forintért juthattok most hozzá a Kalandok és Kalandozók című novellaválogatáshoz.

A SpiritArt Egyesület Facebook oldalán a megosztók között kisorsolnak egy kötetet, amit a jövő hét folyamán el is juttatnak a szerencsés nyertesnek. A játékban részt vesznek azok a megosztók is, akik már előrendelték webshopunkban a kötetet!

A kötetben fõként a Lidércfény, a Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház, és a Karcolat alkotóinak novellái találhatóak meg.

A SpiritArt Egyesület Facebook oldala:

A SpiritArt Kiadó webáruháza

Egy kis kedvcsináló, hangulatkeltő:

"Az öblön túl, ahol a Lélekalja Kávézó áll, és egy vörös szemű, kárhozott félisten vigyázza a kietlen partvidéket, végeláthatatlan, sötét erdőség húzódik a szárazföld belseje felé. Az erdő mélyén, a Fantáziaföld felé vezető, ezer veszéllyel szegett ösvény mellett egy titkos átjáró áll, ami egy fogadóhoz vezet, ahová betérhet a fáradt vándor, mielőtt folytatná útját. A Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház termeiben mindig víg a hangulat, nevetés és poharak koccanása hallik… De odafent, a könyvtárszobában gyertyafényes csend honol. Nem léphet be oda csak úgy akárki: a fogadós és különös őrei életük árán is védik azon ritkaságokat, melyeket hosszú évek alatt ajándékba kaptak az arra tévedő tollforgatóktól egy szívből jövő mosolyért, egy pohár jó borért, őszinte elismerésért és a kivételes nyugalomért, amit e hely áraszt.

Hogy e ritkaságokból igazi könyv készülhetett, talán annak köszönhető, hogy a tollforgatók szeretnének visszaadni valamit az ajándék nyugalomból, mely ritka vendég zűrös életükben… Talán annak, hogy valami szemtelen könyvrajongó sok fáradsággal, sörrel és kedveskedéssel kicsalta az írásokat valahogy az örökéber fogadóstól. Akárhogy is: érezd magad megtisztelve, Vándor, hogy olvashatod e becses gyűjteményt. Ezen írásoknak sorsuk van, akárcsak tenmagadnak, és csakis méltó kézbe kerülhetnek. (...)

Előző oldal Jimmy Cartwright